Ta hjälp av riktiga yrkesexperter för att få den trädgård du vill ha

Gren & Sten i Skåne AB erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för dig som är ute efter trädgårdsanläggning, trädgårdsskötsel, design och plattläggning i Malmö. Med lång erfarenhet och bred kunskap vet vi precis vad som krävs för att skapa din drömträdgård. Från första idé till design, planering och utförande håller vårt arbete högsta kvalitet, till konkurrenskraftiga priser. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi tar oss an hela trädgårdsanläggningar så väl som mindre skötseljobb eller enskilda odlingsinsatser. Du som kund får alltid samma höga kvalitet, det är vår garanti till dig.

Trädgårdsanläggning

Gren & Sten är den perfekta samarbetspartnern för nyanläggningar av trädgård i Malmö med omnejd. Vi sköter projektet från första idé till design, planering och förverkligande. Från innovativa idéer till klassiska lösningar, vi erbjuder helhetsgrepp för att trädgårdens olika rum ska komplettera varandra. Vi erbjuder även kompletterande tjänster som sten- och plattläggning samt byggande av murar, trappor och staket.

Trädgårdsskötsel

När du hellre vill prioritera saker som är viktigare än trädgårdsskötsel, som att ta det lugnt och vila i bersån till exempel, då kan du låta Gren & Sten i Skåne AB sköta din trädgård åt dig. Vi erbjuder paketlösningar eller enskilda tjänster som bland annat inkluderar gräs- och häckklippning, ogräsrensning, beskärning och städning. Kontakta oss gärna för att närmare diskutera dina trädgårdsskötselbehov.

Växter och plantering

Som en del i våra nyanläggningar, eller som separata tjänster, erbjuder vi också plantering, sådd och gräsanläggning i Bunkeflostrand med omnejd. Vi kan också erbjuda rådgivning och designtips, som vilka växter som fungerar bäst med vilken plattläggning, eller vilka färger som gör att din trädgård verkligen blir en oas att slappna av i. Med vår moderna och uppdaterade maskinpark sköter vi alla arbeten snabbt och effektivt, utan att någonsin tumma på den höga kvaliteten.

Trädgård